Webhosting

Helemaal de bom hosting!

Omdat we het allerbeste resultaat voor onze websites willen, blijven we onze dienstverlening verbeteren. Eén van deze verbeterpunten is het hosten van de website. Tot voor kort lieten wij dit altijd door de klant zelf regelen, maar sinds kort hebben wij hier een hele mooie oplossing voor gevonden! Wij presenteren: Helemaal de bom hosting!

Webhosting

De webhosting wordt onderdeel van het website beheerpakket. Laat jij je website door Helemaal de bom beheren? Dan kan je kiezen voor Helemaal de bom hosting. Dit houdt in dat jouw website op een snelle server komt te staan die wordt beheerd door ons. Je kan met al je website gerelateerde vragen gewoon bij ons terecht. Wel zo handig!

Ook de domeinnaam/domeinnamen en mailadressen kunnen wij meenemen in de hosting. Zo staan al deze zaken bij één partij en hoef je niet aan meerdere bedrijven te betalen. Voor jou veel makkelijker en uiteindelijk goedkoper! Omdat alles in één pakket valt, betaal je uiteindelijk minder.

Verhuizen

Heb je je domeinnamen, website en/of mail bij een externe hostingpartij staan? En wil je deze naar ons laten verhuizen? Geen probleem! Met onze verhuisservice nemen wij deze zaken graag van jou over. Wij zorgen dat jouw diensten bij de externe hostingpartij worden opgezegd en dat alles netjes naar onze server wordt verhuisd zonder dataverlies.

Nadat we de website hebben verhuisd, wordt deze eerst door één van onze specialisten getest op een testomgeving. Als jouw website met vlag en wimpel slaagt, wordt deze live gezet. Zo ben je verzekerd van een mooie, strakke en snelle website zonder bugs!

Website verhuizen naar helemaal de bom?