Website laten ontwerpen en bouwen

Een professionele website of webshop: Hét begin van online succes om jouw organisatie op de kaart te zetten. Het eerste waar je tegenwoordig aan denkt als je iemand wilt inhuren is: “Even op de website kijken”. Je bent toch benieuwd naar de diensten, tarieven of contactinformatie.

Het is dan belangrijk dat jouw website een modern en strak uiterlijk heeft. Wanneer je dat combineert met gebruikersvriendelijkheid ben je al een goed eind op weg. Een bezoeker van de website moet natuurlijk niet ‘verdwaald’ raken. Duidelijkheid en overzicht; dat is belangrijk.

Webdesign

Het proces van het bouwen van een website begint altijd met het maken van een design. Hierin kunnen we alle wensen en benodigdheden verwerken zodat vooraf al bekend is hoe de website eruit gaat zien. We gaan ervoor zorgen dat jouw huisstijl, visie en merk terugkomen in een goed samengesteld design waardoor de website helemaal aansluit bij jou en jouw bedrijf.

Niet alleen helpt die jouw als klant maar ook wij kunnen dan zonder verkeerd verwachtingspatroon direct beginnen aan het ontwikkelen van jouw eerste stap naar online succes.

Webdevelopment

Bij het bouwen van een website zorgen wij ervoor dat deze voldoet aan de laatste trends. Doordat wij veel ervaring hebben kunnen we ervoor zorgen dat jouw website niets te kort komt op technisch gebied. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat de website gemakkelijk bij te houden is door gebruik te maken van een gebruikersvriendelijk CMS.

Het is mogelijk om te kiezen uit een open source CMS zoals WordPress of een eigen ontwikkeld CMS zoals Kracht van Synergie. Bij de Kracht van Synergie beschikt jouw CMS niet alleen over een website beheersysteem maar ook over online marketing modules zoals een nieuwsbrief- en social media module.

Website optimalisatie

Het optimaliseren van je website is een goede manier om weer eens te verfrissen van lay-out of om meer bezoekers naar je website te krijgen. Door middel van zoekmachine optimalisatie of een technische optimalisatie kunnen wij voor flinke verbeteringen zorgen.

Niet alleen de website maar ook het CMS kan geoptimaliseerd worden. Door deze op te schonen, uit te breiden of wellicht te vernieuwen kunnen er nieuwe technieken in de website geplaatst worden. Door het nieuwe CMS is de website beter te onderhouden waardoor deze beter vindbaar zal zijn en blijven.

Vertel eens!

Wil jij dat jouw website ook helemaal de bom is? Ik ben erg benieuwd naar jouw verhaal.
Graag neem ik met je door hoe we jouw bedrijf een boost kunnen geven.