WEBSITE LATEN BOUWEN

Maatwerk website laten ontwerpen & bouwen

Een website moet volgens onze standaard aan een aantal dingen voldoen. Wij vinden het bij Helemaal de bom belangrijk dat een website goed vindbaar moet zijn in zoekmachines, zodat deze gelijk in het oog springt.

Daarnaast moet een website professionaliteit uitstralen, zodat jouw bedrijf het best tot zijn recht komt. Het is natuurlijk ook van belang dat jouw website goed getoond wordt op elk scherm, van TV tot telefoon.

Bij Helemaal de bom begrijpen we wat jij wilt en zorgen we ervoor dat ook jouw website Helemaal de bom is! Om de beste kwaliteit te verzekeren, volgen wij ons stappenplan:

DESIGNING

Om jouw idee en wensen zichtbaar te maken starten we altijd met een ontwerp van de nieuwe website. In dit ontwerp bepalen we de lay-out van de website. Samen kijken we of dit bij jou en het bedrijf past.

We maken een ontwerp voor desktop en mobiel zodat je direct kan zien hoe jouw website toont op andere apparaten. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Ook zorgt dit voor een snel en efficiënt proces zodat jij je nieuwe website snel kan gebruiken!

BUILDING

Als je tevreden bent over het ontwerp gaan we verder met de volgende stap, namelijk het bouwen van de website! Onze websitebouwers bouwen jouw nieuwe website zodanig dat deze snel is, gemakkelijk te gebruiken door jouw (potentiële) klanten en dat deze hoog in de zoekmachines komt te staan.

We bouwen onze websites vaak met WordPress. Het fijne aan dit systeem is dat je zelf de website kan bijhouden, waardoor je ook zelfstandig aan de slag kan! Handig toch?

TESTING

Na het ontwerpen en bouwen, kan je eindelijk je gloednieuwe website aanschouwen!

Natuurlijk horen we graag je feedback, zodat we de website kunnen perfectioneren voordat deze online gaat. Geen suggestie is ons te gek! En pas als je helemaal tevreden bent met je website, wordt deze klaargemaakt voor de lancering ?

GOING LIVE

Het is eindelijk zover: jouw nieuwe website gaat de lucht in! Jij kiest wanneer deze live gaat, zodat je weinig tot geen downtime hebt. Wil je liever ’s avonds live? Geen probleem.

Wij zorgen dat jouw nieuwe website snel en probleemloos op het internet komt te staan, met de juiste veiligheidsmaatregelen. Ook zorgen we voor genoeg meetapparatuur zodat jij precies kan zien hoe goed de website presteert!

SUPPORTING

Wij zeggen altijd: ‘Ons werk begint pas als de website klaar is!’ Nu jouw nieuwe website openbaar op het internet staat gaan we kijken of hij daadwerkelijk aanslaat. Kunnen mensen de website makkelijk vinden? Is hij snel genoeg en is hij goed vindbaar?

Wij blijven in de buurt zodat we snel wijzigingen kunnen doorvoeren. Maar ook als jij vragen hebt dan kijken we graag met je mee. Zo maken wij jou online helemaal de bom.

Website laten bouwen? Wij maken die helemaal

de bom

!


Neem contact op