MAATWERK WEBSITE LATEN BOUWEN

{ Web developer } nodig voor je website?

Met onze jarenlange ervaring op het gebied van Web Development, kunnen wij bij Helemaal de bom heel goed uit de voeten met HTML, CSS, Javascript en PHP. Wil je een voorraadsysteem koppelen aan je webshop? Misschien wel een CRM? Geen enkel probleem! We zorgen niet alleen dat alles naadloos op elkaar is afgestemd, maar ook het ontwerpen en bouwen van de website doen wij voor u! Wij zijn creatieve nerds en daar zijn we trots op!

DEVELOPERS

Helemaal de bom werkt samen met enthousiaste programmeurs die veel ervaring hebben met (web)development. Ze zijn gespecialiseerd in het werken met verschillende CMS systemen, waaronder WordPress. Dit systeem geeft ons veel custom mogelijkheden waardoor we eenvoudig met API’s kunnen werken. Uiteraard kunnen we ook met andere CMS systemen prima overweg zodat we de beste kwaliteit kunnen garanderen voor jouw website!

IMPLEMENT & SYNC

Werk je met een extern systeem voor je voorraad? Daar weten wij wel raad mee! Wij hebben bijvoorbeeld voor verschillende autodealers een automatische koppeling tussen hun voorraad-software en website gemaakt

Ook voor het plaatsen van jouw producten op je webshop kunnen wij een systeem bouwen. Zo hoef je niet alles handmatig in te voeren maar kan je met één druk op de knop al je producten synchroniseren.

TOTALLY CUSTOM

Heb jij een compleet nieuw idee? Misschien wil je een platform wat nog niet bestaat en heb jij het beste idee van Nederland (of de wereld), dan willen wij jou heel graag helpen. Wij hebben voor meerdere klanten een heel nieuw, maatwerk systeem gebouwd.

Kijk bijvoorbeeld eens naar VAGplace waar we een verkoopsite hebben gebouwd voor VAG-auto’s. Een compleet nieuw idee waar een setje programmeurs voor nodig waren. Dit hebben wij, samen met de klant, mogen realiseren!

Developer nodig? Onze code is helemaal

de bom

!


Neem contact op