Standaard vs. maatwerk websites

In de wereld van het internet speelt de website een essentiële rol. Het is het visitekaartje van je onderneming en het eerste contactpunt met je potentiële klanten. Het is daarom belangrijk om de juiste keuze te maken tussen een standaard website en een maatwerk website. In deze tekst zullen we de verschillen tussen de twee opties uitgebreid bespreken.

Standaard websites

De standaard website is een website die wordt gebouwd met behulp van standaard, voorgedefinieerde elementen. Dit betekent dat je vaak kan kiezen uit een aantal templates waaruit de website wordt gebouwd. Het voordeel hiervan is dat de ontwikkelingskosten van zo’n website relatief laag zijn. Dit maakt het voor veel startende ondernemers interessant. Het nadeel van een standaard website is dat je opties qua opmaak vaak gelimiteerd zijn. Dit kan ertoe leiden dat de website er niet uniek uitziet en dat je onderneming niet opvalt tussen de concurrentie.

Maatwerk websites

Aan de andere kant heb je de maatwerk website. Bij een maatwerk website heb je veel meer invloed op het ontwikkelproces en op de werking van je website. Dit komt doordat jij zelf het volledige webdesign kunt bepalen. Op die manier maak je veel indruk met je website en krijg je de mogelijkheid om eruit te springen. Het voordeel hiervan is dat je volledig je eigen branding kan toepassing op de website. Daarnaast ben je niet gelimiteerd in de opties, toepassingen en koppelingen. Dit zorgt ervoor dat je website lekker snel blijft omdat je alleen de opties voor jouw website nodig hebt, geen extra opties die standaard meekomen in een template (standaard) website. En als kers op de taart, zorgt een maatwerk website voor meer conversie door een conversiegericht ontwerp.

Het enige nadeel van een maatwerk website is dat de opstartkosten hoger zijn dan die van een standaard website. Dit nadeel is echter weg te strepen tegen de bijbehorende voordelen: de hogere opstartkosten leiden tot een conversiegerichtere website en dus tot meer conversies. Een maatwerk website moet je daarom als investering zien. Wij werken vanuit het principe dat je de investering die je doet door ons je maatwerk website te laten ontwikkelen, later terugverdient met een hoge conversieratio door diezelfde website. Onze specialisten zetten hun expertise voor je in om niet alleen een mooie, maar ook een goed converterende maatwerk website neer te zetten.

Welke websites past bij jou?

Als je een keuze moet maken tussen een standaard website en een maatwerk website, is het belangrijk om te kijken naar de wensen en eisen voor je website. Zoek je een website die indruk maakt, die koppelbaar is aan specifieke systemen die jij dagelijks gebruikt en die gemakkelijk te onderhouden is? Dan kies je voor een maatwerk website. Wil je een goede website laten ontwikkelen voor een gunstige prijs? Dan kies je voor een template website.

Waarom wij maatwerk websites maken

Bij ons draait alles om maatwerk websites. Wij zijn gedreven developers die een kick krijgen van het schrijven van regels code en het creëren van flitsende ontwerpen die aan alle wensen van onze klanten voldoen. Wij geloven dat een website de ultieme uitdrukking van een bedrijf of merk is en daarom moet worden afgestemd op de specifieke behoeften en doelen.

Het ontwikkelen van een maatwerk website stelt ons in staat om onze creativiteit te laten vloeien en de meest geavanceerde oplossingen te bieden die de verwachtingen van onze klanten overtreffen. Elke website die wij bouwen, is uniek en specifiek afgestemd op de behoeften en doelen van de klant. We gebruiken de nieuwste technologieën en tools om een ​​website te creëren die perfect bij hun merk past.

Kortom, wij zijn trots op ons werk als developers van maatwerk websites. Het is onze passie om websites te bouwen die onze klanten de beste resultaten opleveren en waar we zelf enthousiast van worden. Wij geloven dat maatwerk de beste oplossing is voor bedrijven die op zoek zijn naar een unieke, effectieve en professionele online aanwezigheid. En zo maken wij jou online helemaal de bom!

Wil jij ook een

maatwerk

website?