WEBSITE ONDERHOUD

Je website laten onderhouden

Wat gebeurt er als je auto geen onderhoud krijgt? Juist, dan werkt deze na een tijdje niet meer. De onderdelen gaan slijten, de motorolie wordt vies en de banden vergaan. Ditzelfde principe geldt voor websites. Als je geen aandacht aan je website besteedt wordt deze langzaam, kwetsbaar voor hackers en zakt deze in de zoekresultaten.

Gelukkig weet Helemaal de bom wat er nodig is voor het onderhoud van een website! Wij checken iedere maand de gezondheid van jouw website. We zorgen dat alles up-to-date is, dat de beveiliging zo hoog mogelijk blijft en de website gemakkelijk te gebruiken is door jouw klanten.

UPDATES

Een website is in feite ook gewoon een stukje software. En software moet geüpdatet worden. Het komt vaak voor dat updates voor conflicten kunnen zorgen met functies in de websites. Onze developers weten precies hoe je deze conflicten kan voorkomen en updaten jouw site veilig en zonder downtime. Daarnaast hoef jij je geen zorgen meer te maken over het updaten van je website, dat doen wij wel voor je!

BACK-UPS

Natuurlijk kan er altijd iets misgaan. Stel dat je per ongeluk een aantal pagina’s of producten uit je website verwijdert. Het kost veel tijd om deze weer toe te voegen. Gelukkig maken wij regelmatig een back-up van jouw website. Mocht er dan iets misgaan, kunnen wij binnen 30 minuten de vorige versie van de website weer live zetten!

SECURITY

Cyber security is al jaren hét gesprek van de dag. Daarom nemen wij dit heel serieus. Wij voeren tal van beveiligingsmaatregelen door in jouw website om de kans op hacken zo klein mogelijk te maken. Ook nemen we maatregelen tegen de grote hoeveelheid spam die binnenkomt via jouw website. Door onze handige trucjes kunnen we dit sterk verminderen, vaak zelfs volledig doen stoppen!

HOSTING

Iedere website moet gehost worden op een server. Daarom hebben wij webhosting standaard toegevoegd aan ons website onderhoudspakket. Moet je daar extra voor betalen? Nee! Als jij een onderhoudspakket bij Helemaal de bom hebt is je hosting helemaal gratis! Zo heb je alles onder één dak en kan je met vragen altijd terecht bij jouw contactpersoon. Handig toch?

SUPPORT

Heb je vragen over het beheren van pagina’s of producten? Of wil je een nieuwe gebruiker of nieuw menu-item toevoegen? Dan kijken wij graag met je mee! We willen namelijk dat jij zelf aan je website kunt werken. Waar je wil, wanneer je wil. Daarom staan wij altijd stand-by om jou te leren hoe je dit zelf kan doen. Zo ben je nooit afhankelijk van ons! Vind je het erg lastig om content toe te voegen? Geen probleem. Kleine wijzigingen pakken wij graag voor je op.

PRICE

Een onderhoudspakket van Helemaal de bom kost slechts €59 per maand excl. btw.

Website onderhouden?

Wij helpen

je verder


Neem contact op