Maak je website klaar voor 2023

Het einde van 2022 is in zicht! We maken ons klaar voor de gezellige feestdagen maar moeten ook niet vergeten om verder te kijken. Hoe gaan we in 2023 knallen met onze onderneming? Wat willen we bereiken en hoe gaan we dit doen? Je website is daar een belangrijk onderdeel van. Het is belangrijk dat je website een online conversieplatform wordt waarmee je jouw bedrijf kan laten groeien. Daarom hebben wij 3 tips voor jou om je business een boost te geven in 2023.

Webdesign

Staat jouw website al een tijdje op het internet? Dan wordt het tijd om deze eens een update te geven. Het internet veranderd razendsnel. Dat betekent dat we steeds nieuwe trends ontwikkelen. Om aan jouw (potentiële) klanten te laten zien dat jij met je tijd meegaat, is het belangrijk dat je het design van je website up-to-date houdt. Kijk bijvoorbeeld eens naar leuke scroll-effecten of bewegende animaties om je website interactief en dynamisch te maken. Op deze manier blijf je langer in het geheugen van de websitebezoeker hangen omdat ze een positieve herinnering aan jouw website hebben.

Meer over websites

Zoekmachine optimalisatie

De trends op het gebied van webdesign zijn niet de enige veranderingen op het internet. Het algoritme van een zoekmachine blijft zich ook veranderen. Zoekmachines zijn dagelijks bezig om uit te zoeken hoe zij de beste resultaten naar boven kunnen halen voor jou, de internetgebruiker. Wij zorgen dat we deze verbeteringen zo snel mogelijk eigen maken en verwerken deze in onze websites. Zo blijven wij de kwaliteit van onze projecten verbeteren! Heb jij een groeiplan van Helemaal de bom? Dan worden deze optimalisaties automatisch voor jou doorgevoerd. Naast optimalisaties voor de zoekmachines verwerken wij ook meteen nieuwe beveiligingstechnieken in je website.

Meer over SEO

Snelheid

Misschien wel één van de belangrijkste: De snelheid van je website. Hoe sneller jouw website, hoe beter de ervaring van de websitebezoekers. Denk eens na: Vind jij het fijn om te shoppen op een website die erg traag is? Waarschijnlijk niet. En dat vinden jouw websitebezoekers waarschijnlijk ook. Zorg er daarom voor dat jouw websitebouwer weet hoe ze snelle en schone websites kunnen maken die na jaren nog steeds snel is. Los van de gebruiksvriendelijkheid is snelheid ook erg belangrijk voor zoekmachines. Hoe sneller jouw website, hoe sneller een zoekmachine de vraag van de zoeker kan vinden op jouw site. En hoe hoger jij dus in de zoekresultaten komt. Dit is ook weer één van die slimme dingen die wij weten en doorvoeren in jouw website. Zo kan jij 2023 met een boost starten en kan je blijven groeien!

Meer over snelle websites

Samen sparren?

Het zal altijd lastig blijven om voorspellingen te doen voor het nieuwe jaar. We weten niet wat er gaat gebeuren en daarom is het belangrijk dat de basis van jouw online marketing klopt. Met een goede basis, een goede fundering, kan jij altijd meebewegen. Meebewegen met de markt, het internet en de hele wereld. Dit weten de experts van Helemaal de bom ook. Daarom adviseren wij onze klanten graag over dit soort zaken zodat ze niet voor grote verassingen komen te staan. Ben jij al klaar voor 2023 of kan je nog wat goede tips voor jouw situatie gebruiken? Wij kijken graag even met je mee! Zo maken wij jou online helemaal de bom!

Ik wil een afspraak maken!

Een

afspraak

maken?