Creëer meerwaarde

Wat is het?
Content marketing is een veelgebruikte term in de B2B marketing maar wat is het eigenlijk?
Door zinvolle informatie te bieden voor doelgroepen, die niet direct gekoppeld is aan de producten of diensten, bied je meerwaarde en creëer je binding met de organisatie. Dit kan gedaan worden door middel van blogs en vlogs.
Je biedt informatie aan over jouw organisatie en dat zorgt ervoor dat jouw klanten je ambassadeurs worden.

Maar waarom dan?
Een vraag die wij vaak krijgen: Waarom content? Zonder content zou het maar een lege boel worden.
Er zouden geen teksten op websites staan, geen foto’s op Instagram en geen filmpjes op Facebook. Daarnaast zorgt content ervoor dat jij de juiste informatie kan vinden als jij daar naar zoekt.
Deze content wordt onder andere geïndexeerd in zoekmachines wat ervoor zorgt dat jouw website een hogere ranking krijgt. En daarom creëren wij content!

Wat moet ik schrijven dan?
Dat is het struikelpunt van vele ondernemers. Ze willen graag aan de slag met het creëren van content maar weten niet zo goed hoe ze dit op papier moeten zetten.
Of ze weten wel hoe maar hebben er simpelweg de tijd niet voor.

Daarom bieden wij maar al te graag aan om deze taak voor jou uit handen te nemen. Wij creëren interessante content over jouw organisatie die jouw doelgroep aanspreekt. Hierdoor worden jouw website en social media kanalen vaker bezocht en stijgt je ranking in de zoekmachines.

Ik wil meer informatie over content marketing!

Meer weten over content marketing?