APP LATEN BOUWEN

Een app laten bouwen voor jouw bedrijf

Wil jij een digitale omgeving voor jouw bedrijf? Dan is een app zeker wat voor jou! Met een app kan jij de sfeer en beleving voor jouw klant bepalen. Tevens garandeer je een hoge gebruikersvriendelijkheid door een gemakkelijke interface.

Misschien heb je al eens nagedacht over een app voor jouw bedrijf, maar wil je deze alleen inzetten voor bestaande klanten. Dan hebben wij hier een goede oplossing voor gevonden: de web-app!

Een web-app is dé hybride-oplossing tussen een website en een app. Met een web-app kunnen we jouw eigen app bouwen en die laten draaien op een webserver. Je krijgt dus eigenlijk een responsive website met alle functionaliteiten van een app, zoals het installeren op het beginscherm van je iPhone of Android telefoon en openen van de camera. En omdat hij op het web draait kost het jouw klant geen opslag. Super handig!

WEB-APP VS. NATIVE

Het verschil tussen een normale app (native) en een web-app is dat je een native app altijd moet downloaden vanuit een app-store. Deze app wordt dus op jouw toestel geïnstalleerd. Bij een web-app is dit niet nodig. Bij een web-app wordt een snelkoppeling op het beginscherm geplaatst waardoor fysieke installatie niet nodig is. Dit scheelt weer geheugen op een telefoon of tablet!

PRO'S & CONS

Met een web-app kunnen we krachten bundelen! We brengen het beste van het web en van apps samen in één applicatie. Daarom worden web-apps ook gebruikt door bedrijven zoals Twitter, Uber en Starbucks.

  •  Web-apps zijn voor iedereen toegankelijk: ongeacht welk besturingssysteem je hebt
  •  Altijd up-to-date
  • Geen beperkingen door een app-store
  • Super snel!
  • Te installeren op een beginscherm als snelkoppeling
  • Kost geen extra opslag

PRICING

Nou, dat valt mee! Omdat de ontwikkelingstijd van een web-app korter is dan van een normale app, zie je dat ook ook terug in het prijskaartje. Naar schatting ben je met een web-app 25% tot 50% goedkoper uit dan met een normale app. Ook omdat een web-app makkelijker te onderhouden is.

Een app laten bouwen? Wij bouwen jouw

digitale omgeving


Neem contact op