NAP_HelemaalDeBom_30
Home » Adverteren op Google

Adverteren op Google

Advertenties op Google Ads zijn perfect als je echt helemaal boven in Google wilt staan én jouw doelgroep snel wilt bereiken!
Met deze methode worden jouw advertenties gericht getoond aan de mensen die op zoek zijn naar jouw diensten! Op deze manier sta je op nummer 1 in de grootste zoekmachine ter wereld.
En alsof dat niet genoeg is, komen jouw advertenties ook op websites als YouTube, NU.nl, Marktplaats, Buienrader, en nog veel meer!

SEARCH AND YOU WILL BE FOUND

Bij het maken van een zoekcampagne is het belangrijk dat we vanuit de klant denken. Niet vanuit jou, vanuit jouw klant. Hij zoekt tenslotte naar jouw producten of diensten, dus daarom moeten we het vanuit een ander oogpunt bekijken om een goede campagne op te stellen. Op deze manier gaan we gericht te werk, zodat jij bovenaan komt te staan!

Wanneer een Google Ads campagne actief is, gaan mensen op je advertenties klikken. Je betaalt vervolgens per klik, waardoor je nooit teveel betaalt.
De prijzen voor de clicks zijn instelbaar en dus aan te passen aan jouw voorkeur. Wil je altijd bovenaan staan? Dan krikken we de prijs op zodat jij hoger uitkomt dan je concurrenten. Op deze manier kan je zelf aangeven wat je maximaal wil uitgeven aan clicks via Google.

LET'S MAKE SOME ADS!

WHAT ABOUT SOCIAL ADS?

Kan jij een boost op Google gebruiken?