ADVERTEREN OP GOOGLE

Hoger in Google bij de juiste doelgroep

Advertenties op Google Ads zijn perfect als je echt helemaal bovenaan in Google wilt staan én jouw doelgroep snel wilt bereiken!
Met deze methode worden jouw advertenties gericht getoond aan de mensen die op zoek zijn naar jouw diensten! Op deze manier sta je op nummer 1 in de grootste zoekmachine ter wereld.
En alsof dat niet genoeg is, komen jouw advertenties ook op websites als YouTube, NU.nl, Marktplaats, Buienrader, en nog veel meer!

SEARCH & FIND

Bij het maken van een zoekcampagne is het belangrijk dat we vanuit de klanten denken. Niet vanuit jou, vanuit jouw klanten. Die zoeken tenslotte naar jouw producten of diensten, dus daarom moeten we het vanuit een ander oogpunt bekijken om een goede campagne op te stellen. Op deze manier gaan we gericht te werk, zodat jij bovenaan komt te staan!

CREATING ADS

Wanneer een Google Ads campagne actief is, gaan mensen op je advertenties klikken. Je betaalt vervolgens per klik of vertoning. Vooraf bepalen we een budget, zodat je nooit teveel betaalt.
De prijzen voor de clicks zijn instelbaar en dus aan te passen aan jouw voorkeur. Wil je altijd bovenaan staan? Dan krikken we de prijs alleen op als dit binnen de strategie past. Zo weten we zeker dat je niet onnodig budget verspilt aan marketing

SOCIAL ADS

Adverteren op social media is een mooie manier om snel en gericht jouw advertentie aan de juiste doelgroep te laten zien. Niet alleen verhoog je hiermee het bereik en het aantal clicks, maar je zorgt er ook voor dat je meer gezien wordt door een groter publiek. Door de campagnes met de juiste strategie op te zetten zorgen we voor een hoge conversie en uiteindelijk een vergroting in bekendheid en omzet!
Klik hier voor meer informatie over social media adverteren

Kan jij een boost op

Google

gebruiken?


Neem contact op